Home » » Σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένη. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της.

Σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένη. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένη. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της.

Μια 55χρονη γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο και έγινε αντιληπτή, από τους πρώτους γείτονες που ξύπνησαν για να πάνε στις δουλειές τους.


Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως η γυναίκα αυτοκτόνησε, αν και για την ώρα η αστυνομία, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, η αυτοψία του οποίου θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

Η 55χρονη ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, που την ώρα που η γυναίκα του πέθαινε, εκείνος κοιμόταν και δεν κατάλαβε το παραμικρό.

H μικρή κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την είδηση. Όσοι γνώριζαν την 55χρονη, έκαναν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα που δεν έδινε την εντύπωση ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα...

πηγή: katohika.gr
Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.