Home » , , » Κοζάνη: Έστειλαν χωρισμένο Μπαμπά κατηγορούμενο για .. πλάκα

Κοζάνη: Έστειλαν χωρισμένο Μπαμπά κατηγορούμενο για .. πλάκα


Κοζάνη: Στέλνουν κατηγορούμενους τους μπαμπάδες ... για πλάκα !!!


MPAMPAS

Φόρτωσαν σε πατέρα τον μισό Ποινικό Κώδικα χωρίς να υπάρχει Δικαστική Απόφαση !! 


Έσυραν τον μισό ποινικό κώδικα σε χωρισμένο μπαμπά


Όχι ρε 'σεις, "οι μπαμπάδες δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους" (έτσι μονίμως επικαλούνται).
Αλλά έτσι και "τύχει" και ενδιαφερθούν και πράξουν το αυτονόητο ως γονείς (π.χ. να πάνε το παιδί τους στον παιδίατρο), τους τραβάνε και μια μήνυση για παραβίαση δικαστικής απόφασης κατ' εξακολούθηση !!! είναι πιο πιασάρικο στα μάτια της δικαιοσύνης και της τοπικής κοινωνίας

Του σέρνουν και ορισμένες "δικαστικοί λειτουργοί" και το μισό ποινικό κώδικα ως κατηγορητήριο, εν τω μέσω των καλοκαιρινών διακοπών του πατέρα με το παιδί του (μόνο έτσι θα γινόταν να στην σπάσουν και να σε ψάχνει το περιπολικό με αυτόφωρη διαδικασία).

mpampas

Έπειτα, ειδικά αν ζεις σε μικρή πόλη, σε συκοφαντούν και σε διασύρουν στην μικρή τοπική κοινωνία επί ενάμιση χρόνο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Χάνεις την δουλειά σου, χάνεις την αξιοπρέπεια σου, χάνεις τον ύπνο σου και ενάμιση χρόνο μετά που εκδικάζεται η υπόθεση σε "κηρύσσουν αθώο".


Κατηγορούμενος Χωρίς να υπάρχει Δικαστική Απόφαση


Γιατί απλά, πρέπει εκτός του ότι πρέπει ως κατηγορούμενος - χωρισμένος μπαμπάς, να αποδείξεις ότι εσύ ΔΕΝ είσαι ελέφαντας (το λεγόμενο "τεκμήριο της αθωότητας" ούτε καν υφίσταται), τότε και μόνο ίσως, να καταλάβει το δικαστήριο ότι ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!!

apofasi


Το ΚΑΚΟ όμως ήδη έχει γίνει !!! 
Κι ο Στόχος ήδη έχει επιτευχθεί, στο να αμαυρώσουν και να συκοφαντήσουν τον πατέρα του παιδιού τους !!! 
Πάντα φυσικά, με τις "διακριτικές ευλογίες" της δικαιοσύνης.

ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ
Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.