Home » » Διαζευγμένος Πατέρας Δεν χρειάζεται να πληρώνει διατροφή για τα παιδιά του, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Διαζευγμένος Πατέρας Δεν χρειάζεται να πληρώνει διατροφή για τα παιδιά του, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Διαζευγμένος Πατέρας Δεν χρειάζεται να πληρώνει διατροφή για τα παιδιά του, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Δικαστική Απόφαση, με πολύ καλή είδηση ​​για τους Διαζευγμένους Πατέρες.


Δικαστής στο Τελ Αβίβ, απεφάνθη ότι ένας πατέρας από την πόλη Rehovot, δεν χρειάζεται να πληρώσει την διατροφή των παιδιών του - δημιουργώντας έτσι ένα προηγούμενο που θα μπορούσε να αλλάξει το καθεστώς σχετικά με την διατροφή των παιδιών για πολλούς διαζευγμένους γονείς.

Ο Δικαστής Yoram Shaked, έκρινε ότι ο εν λόγω πατέρας δεν χρειάζεται να καταβάλει διατροφή επειδή έχει την συνεπιμέλεια των παιδιών του με την πρώην σύζυγό του, και επειδή αυτή έχει υψηλότερο και διαθέσιμο εισόδημα από ότι ο πατέρας. 

Ο πατέρας θα έπρεπε να καταβάλει τη διατροφή των 300 σέκελ το μήνα δηλαδή περίπου 62 ευρώ. Ο δικαστής σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε τον οδήγησαν να αποφασίσει στο να παραιτηθεί ο πατέρας από την υποχρέωση του να την καταβάλει συνολικά.

Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.