Home » » 10 Ιστορίες για το Τι οι άνδρες Κάνουν Καλά - 10 Stories about what Men are Doing Well

10 Ιστορίες για το Τι οι άνδρες Κάνουν Καλά - 10 Stories about what Men are Doing Well


10 Ιστορίες για το Τι οι άνδρες Κάνουν Καλά - 10 Stories about what Men are Doing Well

10 Ιστορίες για το Τι οι άνδρες Κάνουν Καλά  

10 Stories about what Men are Doing Well


Ο Nick Theophilou είναι ένας πρωτοποριακός κοινωνικός σχολιαστής και networker σε ότι οι άνδρες τα πάνε καλά, από τη Μελβούρνη, την Αυστραλία, ο οποίος έχει δει ότι τα τελευταία χρόνια οι άνδρες έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο και γίνονται καλύτεροι πατέρες, σύζυγοι και επικοινωνιακοί. Είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν κινδύνους, να ζητήσουν βοήθεια, είναι αποφασισμένοι να ζήσουν περισσότερο.

Οι τομείς που εξετάστηκαν περιλαμβάνουν: Βρίσκοντας μας ότι είναι εντάξει, δίνοντας στη ζωή ένα βαθύτερο νόημα, αναζητούν νέους τρόπους για να αγαπούν, εκτιμώντας τις απόλυτες χαρές της πατρότητας, την κατασκευή νέων καταλήξεων, τη διασκέδαση, είναι εκεί για τους άλλους άνδρες, γεγονός που αντανακλά τη ζωή και την πορεία προς τα εμπρός, και την ανάπτυξη μιας νέας αίσθησης της περιπέτειας.

Άνδρες και γυναίκες μπορούν μόνο να εμπνευστούν από τις ιστορίες σε αυτό το βιβλίο.

Το Βιβλίο διατίθεται από το Amazon: http://www.amazon.com/Stories-about-what-Doing-Well-ebook/dp/B00FIV1XZC

Περισσότερα για τον κ. Nick Theophilou στο http://www.fathersandsons.com.au/


Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.