Home » » O ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΟΛΙΣ ... 1,16 ΕΥΡΩ!

O ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΟΛΙΣ ... 1,16 ΕΥΡΩ!


Κι όμως! Ενώ όλοι παραπονιούνται ότι όλα του γάμου δύσκολα και ακριβά, ένα ζευγάρι μεταπήδησε από την εργένικη ζωή στον... έγγαμο βίο ξοδεύοντας 1,16 ευρώ! 



Πρόκειται για τη Georgina Porteous και τον Sid Innes κι αν δεν μας πιστεύετε δείτε αναλυτικά τα έξοδά τους:

-Ο γάμος τελέστηκε πίσω από το ειδυλλιακό αγρόκτημα του ζευγαριού κοντά στο Inverness και ο στολισμός περιλάμβανε λουλούδια της περιοχής, μπάλες σανού που προσέφεραν γείτονες αγρότες και φαναράκια που ανάβουν με το ηλιακό φως. Έξοδα: 0 ευρώ

-Η νύφη φόρεσε το vintage νυφικό της, χειροποίητο από τη δεκαετία του ’60. Το είχε βρει στην ιστοσελίδα freecycle και της κόστισε μία λίρα, ή 1,16 ευρώ!

-Ο γαμπρός φόρεσε ένα κοστούμι που ήδη είχε στη ντουλάπα του, ενώ τον γάμο τέλεσε ο αιδεσιμότατος Peter Donald, που παρείχε τις υπηρεσίες του δωρεάν προτείνοντας οι καλεσμένοι να καταθέσουν τον οβολό τους ως δωρεά για την εκκλησία. 

-Οι βέρες ήταν φτιαγμένες από τη Georgina. (Θα τις δείτε σε φωτό παρακάτω και θα καταλάβετε ότι δεν στοίχισαν τίποτα...)

-Ο φωτογράφος ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη σκηνή δωρεάν, καθώς η νύφη κι ένας freelance film editor συμφώνησαν να δουλέψουν για λογαριασμό του, σε ανταπόδοση των υπηρεσιών του.

-Τις τούρτες είχε φτιάξει η θεία της Georgina, διακοσμώντας τις με τα αρχικά του ζευγαριού. 

-Μετά το πικ νικ το πάρτι συνεχίστηκε με τον ταλαντούχο πατέρα της νύφης να παίζει τζαζ μελωδίες στο σαξόφωνό του.

Και το καλύτερο;

-Ο κάθε καλεσμένος έφερε φαγητό και ποτά για το πικ νικ που ακολούθησε μετά τον γάμο!

Δείτε φωτογραφίες από τον πιο οικονομικό γάμο που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον παραδοσιακό ελληνικό γάμο!

...Οι βέρες που λέγαμε.







Η αλήθεια είναι ότι το όλο σκηνικό θυμίζει λίγο Απόκριες.


Το ευτυχισμένο ζευγάρι! Ο έρωτας πλούτη δεν κοιτά!

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω συνέβησαν στη Σκωτία.

Bένια Αντωνίου

πηγή: e-reporters.gr


Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.