Home » » Αθώος κρίθηκε πατέρας 5χρονου κοριτσιού, που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον βιαστή της

Αθώος κρίθηκε πατέρας 5χρονου κοριτσιού, που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον βιαστή της


Αθώος κρίθηκε πατέρας 5χρονου κοριτσιού, που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον βιαστή της

Ένας 24χρονος πατέρας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον επίδοξο βιαστή του μόλις πέντε ετών παιδιού του, αλλά στη συνέχεια τηλεφώνησε στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε μια προσπάθεια να σώσει τη ζωή του.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Indepedent, οι ένορκοι αποφάσισαν να μην καταλογίσουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, στον 24χρονο πατέρα, για τον ξυλοδαρμό του βιαστή της κόρης του, μετά το τηλεφώνημα που έκανε σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ακούστηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα απομακρυσμένο ράντσο κοντά στο Τέξας .

Η απόφαση οδηγήθηκε από την νομοθεσία της Πολιτείας του Τέξας, η οποία επιτρέπει τη χρήση θανατηφόρου βίας, προκειμένου να αποφευχθεί μια σεξουαλική επίθεση ή διακεκριμένη σεξουαλική επίθεση.

Ο πατέρας, είχε ανακαλύψει έναν 47χρονο άνδρα να επιτίθεται στην 5χρονη κόρη του πίσω από ένα απομονωμένο αχυρώνα, όταν ένας μάρτυρας είχε δει τον 47χρονο να προσπαθεί βίαια να μεταφέρει το κορίτσι σε μια απομακρυσμένη περιοχή και ειδοποίησε τον πατέρα της .

Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι, ο πατέρας έτρεξε προς την κατεύθυνση των κραυγών της κόρης του, βρήκε τον βιαστή και το κορίτσι χωρίς εσώρουχα, σύμφωνα με το ABC News.




Μετά τη διάσωση της κόρης του, προκάλεσε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι του βιαστή και την περιοχή του λαιμού, αναφέρει το έγγραφο της αστυνομίας, πριν είχε καλέσει από το κινητό του τηλέφωνο τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Στο ηχογραφημένο μήνυμα του πατέρα προς τις έκτακτες ανάγκες, φώναξε στο ασθενοφόρο να βιαστεί, λέγοντας : "Έλα αυτός ο τύπος πρόκειται να πεθάνει από εμένα".

Ο πατέρας ποτέ δεν συνελήφθη, αλλά ο θάνατος του 47χρονου βιαστή αρχικά είχε ερευνηθεί ως ανθρωποκτονία.

"Βάσει του νόμου στην πολιτεία του Τέξας, η θανάσιμη δύναμη επιτρέπεται και δικαιολογείται, προκειμένου να σταματήσει μια διακεκριμένη σεξουαλική κακοποίηση ή σεξουαλική επίθεση", ο εισαγγελέας δήλωσε στους δημοσιογράφους.


Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.