Home » » Χωρισμένη μητέρα σκότωσε τα δυο έφηβα παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε

Χωρισμένη μητέρα σκότωσε τα δυο έφηβα παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε


Χωρισμένη μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της 16 και 15 ετών και μετά αυτοκτόνησε.


Χωρισμένη μητέρα σκότωσε τα δυο έφηβα παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε

Μια αλλόφρων μητέρα πυροβόλησε θανάσιμα τα δύο έφηβα παιδιά της, πριν στρέψει το όπλο και στον εαυτό της, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.


Η 48χρονη Jennifer Berman, πυροβόλησε τον 16χρονο γιο της Alex και την 15χρονη κόρη της Jacqueline, πριν αυτοκτονήσει, τη Δευτέρα, στο Palm Beach Post.

Ο πρώην σύζυγός της, Richard Berman, είπε στην αστυνομία ότι η πρώην σύζυγος του, είχε στείλει γραπτά μηνύματα σ' αυτόν και σε άλλους σχετικά με το επικείμενο έγκλημα.

"Μου έστειλε ένα e-mail που έλεγε ότι έκανε το καλύτερο πράγμα για την οικογένειά μας", δήλωσε ο Berman. "Και τότε έστειλε στον ξάδελφό της ένα μήνυμα ότι επρόκειτο να σκοτώσει τα παιδιά και να αυτοκτονήσει".

Το ζευγάρι είχε χωρίσει μόλις τον περασμένο μήνα, όπως ανέφερε η New York Post.

Το σπίτι που ζούσε η Berman με τα παιδιά της, πρόσφατα είχε πωληθεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και η ίδια δούλευε πολλές ώρες και είχε γίνει πρόσφατα ανισόρροπη από την πίεση, τους γείτονες και τους φίλους.

Τα δυο έφηβα παιδιά, ο Alex και η Jacqueline, παρακολουθούσαν μαθήματα στο Alexander W. Dreyfoos Σχολή Καλών Τεχνών στο West Palm Beach. Ο Alex ήταν ολοκληρωμένος μουσικός στο τσέλο, ενώ η Jacqueline ήταν μια αριστούχος μαθήτρια του 'Α'.

Πηγή: ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ
Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.