Home » » Δασκάλα έμεινε έκπληκτη όταν καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή είχε σεξουαλικές σχέσεις με μαθητή της

Δασκάλα έμεινε έκπληκτη όταν καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή είχε σεξουαλικές σχέσεις με μαθητή της


Δασκάλα, παντρεμένη, έμεινε έκπληκτη όταν άκουσε από δικαστή ότι θα φυλακιστεί επειδή είχε σεξουαλικές σχέσεις με μαθητή της.


Δασκάλα έμεινε έκπληκτη όταν καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή είχε σεξουαλικές σχέσεις με μαθητή της

Ούτε τα δάκρυα, ούτε και η συγγνώμη από μια πρώην δασκάλα δεν μπόρεσαν να πείσουν τον δικαστή να την αφήσει ελεύθερη μετά την κατηγόρια εναντίον της ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με έναν μαθητή της.


Ο λόγος για την 30χρονη Megan Denman, που ομολόγησε την ενοχή της σε έξι κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μόλις λίγους μήνες μετά τη σύλληψή της. Αλλά δεν περίμενε να πάει στην φυλακή όπως αναφέρει το ABC.

Η δασκάλα πήγε στο δικαστήριο με την σιγουριά ότι άλλες γυναίκες εκπαιδευτικοί που είχαν κατηγορηθεί για τα ίδια αδικήματα, είχαν γλυτώσει τη φυλακή ή ακόμα και την ποινή της φυλάκισης.

Η 30χρονη ήταν συναισθηματική καθ' όλη την επ' ακροατηρίου συζήτηση, και το χειρότερο ήρθε όταν ανακάλυψε ότι η ίδια δεν ήταν τόσο τυχερή όσο οι συναδέλφισσες της που είχαν κάνει το ίδιο αδίκημα.

Τα ήδη υγρά μάτια της δασκάλας γέμισαν με δάκρυα όταν της πέρασαν χειροπέδες για ένα μακρύ ταξίδι στην φυλακή - ένα ταξίδι που ο δικηγόρος της λέει, ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία.

"Ήταν η Megan έτοιμη να πάει στη φυλακή σήμερα;" μια δημοσιογράφος ρώτησε τον δικηγόρο της.

"Δεν νομίζω, κυρίως επειδή δεν πίστευα ότι θα πάει στη φυλακή σήμερα" απάντησε ο δικηγόρος.

Η πεποίθηση αυτή βασίζεται εν μέρει, στην ποινή που δόθηκε πριν από δυο μήνες σε μια άλλη δασκάλα η οποία είχε σεξουαλική σχέση με ένα 15χρονο και τιμωρήθηκε σε ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Η περίπτωση της Denman, αντιμετωπίζει σχεδόν 26 χρόνια στη φυλακή για μια μακρά σεξουαλική σχέση με έναν μαθητή. Η πρώην δασκάλα κοινωνικών επιστημών ήταν 28 ετών, όταν ξεκίνησαν όλα και το θύμα μαθητής ήταν 16.

Η εισαγγελέας υποστήριξε ότι η πρόταση της ποινής θα αποδειχθεί ένα διπλό παράδειγμα για τις γυναίκες εκπαιδευτικούς.

"Νομίζω ότι αν μιλούσαμε για ένα 28χρονο άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια 16χρονη, η οποία είναι ένα παιδί, μαθήτρια του, θα το βρίσκαμε αρκετά αποκρουστικό", είπε η εισαγγελέας.

"Λυπάμαι πολύ για την απογοήτευση που έχω προκαλέσει στους συναδέλφους, στους μαθητές, τον εαυτό μου, τον σύζυγό μου", είπε η 30χρονη παντρεμένη δασκάλα. 
"Κάθε μέρα ζω με την ενοχή και το μίσος που έχω, για ότι έχω κάνει".

Η τελική απόφαση του δικαστή σημαίνει ότι θα πάρει μαζί της, τις ενοχές της, στη φυλακή.

Πηγή: ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ
Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.