Home » » ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ. ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ. ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ!

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς Θέλουν!



Περιγραφή

Μια ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται στους γονείς και εξηγεί με τρόπο κατανοητό τι σημαίνει η σχέση γονιού-παιδιού, τι περιμένει το παιδί απ' τους γονείς του, πώς μπορεί να στέκεται ο γονιός στη θέση του και πώς ν' αντιμετωπίζει τα προβλήματα που εκδηλώνονται με τη συμμετοχή του παιδιού. 

Ένα βιβλίο που θα πρέπει να διαβάσουν όλοι ο γονείς. Αν και ψυχαναλυτής στο επάγγελμα, ο Νίκος Σιδέρης προσπαθεί να πείσει τους γονείς ότι στις περισσότερες περιπτώσεις προβληματικών παιδικών συμπεριφορών, η λύση δε χρειάζεται να αναζητηθεί στη βοήθεια κάποιου «ειδικού», αλλά μέσα στην ίδια την οικογένεια, και πιο συγκεκριμένα, στους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία της, το ρόλο των γονέων και τη συμπεριφορά τους απέναντι στα παιδιά τους.

Νίκος Σιδέρης

Κωδικός: #BK196827
Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 978-960-455-575-8
Αριθμός σελίδων: 144

ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ
Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.