Home » » Ακόμη ένας πατέρας αυτοκτόνησε, στο Μεσολόγγι

Ακόμη ένας πατέρας αυτοκτόνησε, στο Μεσολόγγι


Ακόμη ένας πατέρας αυτοκτόνησε, στο Μεσολόγγι

Αυτοκτόνησε πατέρας τριών παιδιών - Ο 48χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.


Ένας 48χρονος από την Αγριλιά του Μεσολογγίου αυτοκτόνησε αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ο 48χρονος, πατέρας τριών παιδιών, δεν είχε δώσει σημεία ζωής για κάποιες ώρες με αποτέλεσμα οι δικοί να τον αναζητήσουν και τελικά ο ίδιος του ο γιος να τον βρει κρεμασμένο από σχοινί που είχε δέσει σε δέντρο στην περιοχή Αγριλιά, περίπου στις 11 το βράδυ, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Ο 48χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα επαγγελματικής - οικονομικής φύσεως.

Η σωρός του αυτόχειρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Μεσολογγίου.

πηγή: protothema.gr
Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.