Home » » Κρεμάστηκε πατέρας δυο παιδιών στο Αγρίνιο

Κρεμάστηκε πατέρας δυο παιδιών στο Αγρίνιο


Την ώρα που άλλος ένας συμπολίτης μας και μάλιστα πατέρας δύο παιδιών, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του λόγω οικονομικών προβλημάτων, στη Βουλή παίζουν τον... παπά και σφυρίζουν αδιάφορα προκαλώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα...



Του Σταύρου Ζαγκανά

Τι εννοούμε;

Οι κ.κ. βουλευτές, λέει το ρεπορτάζ, δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν για την αναστολή αποζημίωσης των υπόδικων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς το ζήτημα δεν ετέθη επίσημα στη Διάσκεψη των Προέδρων, αφού στις προπαρασκευαστικές επαφές που έγιναν δεν διαπιστώθηκε ομοφωνία!

Την ίδια ώρα, ένας 49χρονος επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών από το Αγρίνιο, έβαζε τέλος στη ζωή του, καθώς, κρεμάστηκε από ένα καδρόνι σε αποθήκη, δίπλα από το σπίτι του στο χωριό Παπαδάτες, αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Oπως αναφέρουν πληροφορίες τον 49χρονο βρήκε νεκρό η γυναίκα του, ενώ οι λόγοι που τον ώθησαν στην αυτοκτονία ήταν, κατά πληροφορίες, οικονομικοί, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την δουλειά του.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ Μεσολογγίου, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΠΝ του Ρίου για νεκροψία - νεκροτομή.

Άλλη μία αυτοκτονία με "ηθικούς αυτουργούς" αυτούς που έχουν φέρει τη χώρα μας σε τέτοιο σημείο και που αποδεικνύουν σε κάθε περίπτωση την ανικανότητά τους, μη μπορώντας να συμφωνήσουν σε ένα θέμα που αν μη τι άλλο θα έδειχνε έστω και την ύστατη ώρα την -όπως αποδείχτηκε- ανύπαρκτη ευαισθησία τους... 

πηγή: briefingnews.gr
Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.