Home » » ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μητέρα έριξε αιθανόλη στο γάλα του παιδιού της και μετά το έδωσε στον πρώην σύζυγο της για να τον κατηγορήσει

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μητέρα έριξε αιθανόλη στο γάλα του παιδιού της και μετά το έδωσε στον πρώην σύζυγο της για να τον κατηγορήσει


Μια γυναίκα κατηγορείται ότι προσπάθησε να δηλητηριάσει το βρέφος -γιο- της με μολυσμένο μητρικό γάλα. 
Εμφανίστηκε σε δικαστή την Τρίτη το βράδυ για κακούργημα.




 Μια 36χρονη κατηγορείται ότι έβαλε αιθανόλη στο μητρικό γάλα της που θα έπινε το αγοράκι της.

Πολλά από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν την Τρίτη προήλθαν από τον πατέρα του μωρού. 
Ο ίδιος κατέθεσε ότι ήταν καχύποπτος όταν η πρώην σύζυγός του, του είπε «Δεν υπάρχει δηλητήριο εδώ», όταν εκείνη του έδωσε την βρεφική τσάντα με τις πάνες και με το γάλα μέσα, όταν αυτός θα έπαιρνε το μωρό για διανυκτέρευση τον Απρίλιο.

Η Εισαγγελέας που διέταξε την δίωξη της δεν σχολίασε, αλλά κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο δικαστής είπε ότι το δικαστήριο μπορεί να συμπεράνει, μέσα από τα αποδεικτικά στοιχεία, ότι η μητέρα προσπάθησε να βλάψει το μωρό της, σύμφωνα με το WIVB.

Οι διωκτικές αρχές υπέβαλαν τις εκθέσεις από το κρατικό εγκληματολογικό εργαστήριο ως αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία δείχνουν ότι βρέθηκε καθαρή αλκοόλη στο γάλα του μωρού.

Ο δικαστής αφού άκουσε μερικά από τα στοιχεία σε αυτή την περίπτωση της απόπειρας επίθεσης, έστειλε πίσω στη φυλακή την 36χρονη και η υπόθεση θα πάει σε μεγαλύτερο δικαστήριο.




Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.