Home » » Θύμα απαγωγής 4χρονο κοριτσάκι που ζούσε σε καταυλισμό Ρομά

Θύμα απαγωγής 4χρονο κοριτσάκι που ζούσε σε καταυλισμό Ρομά


Θύμα απαγωγής 4χρονο κοριτσάκι που ζούσε σε καταυλισμό Ρομά

Το ενδεχόμενο να είναι θύμα απαγωγής το 4χρονο ξανθό κορίτσι που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης την Πέμπτη, να ζει σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, εξετάζει σοβαρά η Ελληνική Αστυνομία.


Οι φερόμενοι ως κηδεμόνες της μικρής, μια νεαρή γυναίκα και ένας άνδρας ισχυρίστηκαν κατά την προσαγωγή τους στο Αστυνομικό Τμήμα ότι το 4χρονο κοριτσάκι, που έχει με τα ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια και ανοιχτόχρωμο δέρμα, ότι δεν είναι βιολογική τους κόρη, αλλά τους δόθηκε για υιοθεσία. 

Της υπόθεσης έχει επιληφθεί εισαγγελέας και σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι των Ρομά δεν κατάφερε να παρουσιάσει τα απαραίτητητα δικαιολογητικά υιοθεσίας.

Σύμφωνα με την Espresso, όλα ξεκίνησαν όταν καταγγέλθηκε στην αστυνομία, μέσω ενός ανώνυμου τηλεφωνήματος, ότι ένα ανήλικο κορίτσι που δεν έχει σχέση με τους Ρομά ζεί μαζί τους στον καταυλισμό στα Φάρσαλα.

Ακολούθησε έφοδος της ΕΛΑΣ στον εν λόγω καταυλισμό και εντοπίστηκε το κοριτσάκι καθώς και το ζευγάρι που φέρεται να έχει την κηδεμονία του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο εισαγγελέας διέταξε τη διεξαγωγή τεστ DNA που επιβεβαίωσε ότι το ανήλικο κορίτσι δεν έχει καμία απολύτως βιολογική σχέση με το ζευγάρι των Ρομά.

πηγή: directnews.gr
Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.