Home » » Ντροπή Σας !! Η Τρόικα κούρεψε μέχρι και τα χρήματα που είχαν μαζευτεί για παροχή βοήθειας για κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο

Ντροπή Σας !! Η Τρόικα κούρεψε μέχρι και τα χρήματα που είχαν μαζευτεί για παροχή βοήθειας για κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο


Ντροπή Σας !! Η Τρόικα κούρεψε μέχρι και τα χρήματα που είχαν μαζευτεί για παροχή βοήθειας για κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο

ΑΙΣΧΟΣ. Η Τρόικα πήρε τα λεφτά της μικρής Μαρίας!
Εxει καρκίνο και είχαν μαζευτεί χρήματα για παροχή βοήθειας
.



Κραυγή οργής και αγανάκτησης βγάζει η Κύπρος για την απόφαση της Τρόικα να «κουρέψει» τις καταθέσεις που είχαν συγκεντρωθεί μέσω διαδικτύου για την παροχή βοήθειας σε ένα νεαρό κορίτσι από την Κατερίνη το οποίο πάσχει από καρκίνο.

Συγκεκριμένα, η νεαρή Μαρία από την Κατερίνη η οποία πριν από τρία χρόνια είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι, είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις και εντατικές θεραπείες, προκειμένου να καταπολεμήσει την ασθένεια της και μάλιστα σημείωσε ουσιαστική βελτίωση, ωστόσο υπάρχει ανάγκη να μεταβεί σε ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο του Τέξας, προκειμένου να καταπολεμήσει οριστικά την επάρατη νόσο, αναφέρει η Espresso.

Για το ταξίδι αυτό, χρειάζονται περίπου 520.000 δολάρια ποσό τεράστιο για τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας της. Ωστόσο, ο Ελληνας τερματοφύλακας του κυπριακού ΑΠΟΕΛ και πρώην άσος της ΑΕΚ Διονύσης Χιώτης, μόλις έμαθε την τραγική κατάσταση της μικρής προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια μέσω φιλανθρωπιών να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για το ταξίδι της μικρής Μαρίας.

Εν τέλει, μετά από τρία χρόνια συγκεντρώθηκαν 500.000 ευρώ και όλα έδειχναν ότι το ταξίδι της Μαρίας προς την ελπίδα θα γινόταν πραγματικότητα. Παρ όλα αυτά, η Τρόικα είχε διαφορετική γνώμη και χωρίς να συγκινηθεί για την κατάσταση της μικρής Μαρίας, αποφάσισε να «κουρέψει» τον λογαριασμό των 500.000 ευρώ, με μόλις 122.000 να έχουν μείνει πλέον για το ταξίδι της μικρής Μαρίας. 
Μάλιστα, ο Διονύσης Χιώτης υποστηρίζει πως συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι το ποσό έχει συγκεντρωθεί για την θεραπεία της μικρής Μαρίας, χωρίς ωστόσο να πείσει τους «σκληρούς» εκπροσώπους των δανειστών.

Η αγανάκτηση του Ελληνα γκολκίπερ και των φίλων του στα social media για την ανάλγητη αυτή κίνηση της Τροίκα είναι μεγάλη και τα σχόλια στο διαδίκτυο για την απαράδεκτη ενέργεια των δανειστών είναι πολύ αιχμηρά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.