Home » » ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Στο Στρασβούργο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις 23 Οκτωβρίου 2013 θα διεξαχθεί συνέδριο με θέμα: "Η αντιμετώπιση της κρίσης στην οικογένεια, για χάρη των παιδιών : Πρώτη συγκριτική μελέτη για την επιμέλεια των παιδιών στην Ευρώπη" 


Σε μια ενωμένη ήπειρο όπως είναι η Ευρώπη, είναι επιθυμητό να αναληφθεί μια κατεύθυνση για την Κοινή Επιμέλεια, ΟΥΣΙΩΔΩΣ μοιρασμένη, αν είναι δυνατό να εκτιμηθεί η τάση όχι μόνο τυπικά, από χώρα σε χώρα, αλλά και να διερευνήσει τη δυνατότητα συντονισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που χαρακτηρίζεται από τη λύση των προβλημάτων και την αρμονική διάδοση της έννοιας της Κοινής Επιμέλειας.

Η ενασχόληση με την Ευρώπη και με άλλες χώρες είναι αναμφισβήτητα για όλους ένα άλμα προς τα εμπρός που θα επιτρέψει τελικά να βγει από την ακινησία και την επιβράδυνση που χαρακτηρίζουν την εσωτερική δυναμική της κάθε χώρας ξεχωριστά και αποσπούν την προσοχή από άλλες προτεραιότητες ή ακόμη χειρότερα που είναι παγιδευμένοι από τις παρωχημένες πολιτιστικές κληρονομιές τους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.