Home » » Φρίκη!! Μητέρα σκότωσε τα δυο της παιδιά όταν έχασε την δίκη για επιμέλεια, λόγω Ακραίας Γονικής Αποξένωσης τους ενάντια στον πατέρα

Φρίκη!! Μητέρα σκότωσε τα δυο της παιδιά όταν έχασε την δίκη για επιμέλεια, λόγω Ακραίας Γονικής Αποξένωσης τους ενάντια στον πατέρα


Φρίκη!! Μητέρα σκότωσε τα δυο της παιδιά όταν έχασε την δίκη για επιμέλεια, λόγω Ακραίας Γονικής Αποξένωσης τους ενάντια στον πατέρα

Μια μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο παιδιών της με δηλητήριο όταν έχασε την επιμέλεια τους. Το ένα από αυτά ήταν αυτιστικό παιδί!


Η μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία των δυο παιδιών της όταν έχασε στο δικαστήριο την επιμέλεια τους. Χρησιμοποίησε κάποιο είδος δηλητηρίου για να σκοτώσει τα δύο παιδιά της για να μην τα παραδώσει στον πρώην σύζυγό της που κέρδισε την επιμέλεια. 
Η ίδια αργότερα, προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Μια μέρα πριν, υποτίθεται ότι έπρεπε να παραδώσει τα παιδιά στον πατέρα τους, ως μέρος μιας απόφασης επιμέλειας που είχε εκδοθεί σε ένα δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το κανάλι 4 NBC Los Angeles.

Η 42χρονη Marilyn Κ. Edge, έχασε την επιμέλεια των παιδιών της, μετά την απόφαση ενός δικαστή που έκρινε ότι έπραξε «Ακραία Γονική Αποξένωση» από την πλευρά της.


Ο πρώην σύζυγος και πατέρας, Mark Edge, διακοσμούσε τα δωμάτια των παιδιών του την Κυριακή για την αναμενόμενη επιστροφή τους στο σπίτι του, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από την αστυνομία που τον ενημέρωνε ότι τα παιδιά του ήταν νεκρά. 
Ο ίδιος χρειάστηκε να νοσηλευτεί αφού άκουσε την είδηση.
Ο Mark Edge είχε προηγουμένως περάσει ένα χρόνο στο Αφγανιστάν, ως έφεδρος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Η 42χρονη είναι κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 13χρονου γιου της και της 10χρονης κόρης της, το άτυχο αγοράκι, ήταν "στο φάσμα του αυτισμού", δήλωσε η αστυνομία.
Τα πτώματα τους βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου.

Η υπόθεση ξετυλίχθηκε όταν η μητέρα έπεσε με το αυτοκίνητό της σε ένα ηλεκτρικό κιβώτιο πίσω από ένα σούπερ μάρκετ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Η αστυνομία είπε, ότι είχε δεξαμενές προπανίου στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου της και συνετρίβη σε ένα ηλεκτρικό κιβώτιο σε μια αποτυχημένη προσπάθεια αυτοκτονίας. Όταν έφτασε η αστυνομία, προσπάθησε να πνίξει τον εαυτό της με ένα ηλεκτρικό καλώδιο. Η αστυνομία αναγκάστηκε να σπάσει τα παράθυρα του αυτοκινήτου για να την αναγκάσει να βγει.

Η 42χρονη ομολόγησε στην αστυνομία για τα παιδιά στο ξενοδοχείο, ενώ η ίδια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τραύματα που υπέστη κατά τη συντριβή, δήλωσαν αξιωματούχοι.
Τώρα αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς τη δυνατότητα του λόγου, αν καταδικαστεί.


Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.