Home » » Φυλάκιση μόλις 30 ημερών ! σε δάσκαλο που είχε βιάσει την ανήλικη μαθήτρια του!

Φυλάκιση μόλις 30 ημερών ! σε δάσκαλο που είχε βιάσει την ανήλικη μαθήτρια του!


Φυλάκιση μόλις 30 ημερών ! σε δάσκαλο που είχε βιάσει την ανήλικη μαθήτρια του!

Η άτυχη κοπέλα μετά τον βιασμό της αυτοκτόνησε - «Φαινόταν «μεγαλύτερη από την ηλικία της», η απίστευτη δικαιολογία του. 


Ποινή φυλάκισης μόλις 30 ημερών επιβλήθηκε σε ένα δάσκαλο, στην πολιτεία της Μοντάνα, για το βιασμό μιας μαθήτριας, η οποία στη συνέχεια αφαίρεσε την ίδια της τη ζωή, μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Ο Στέισι Ντιν Ράμπολντ, 54 ετών, ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες για σεξουαλική επαφή χωρίς τη συγκατάθεση του θύματος και ο δικαστής του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών σχολιάζοντας πως το θύμα φαινόταν «μεγαλύτερη από την ηλικία της» και ότι «είχε τον έλεγχο της κατάστασης» όσο και ο δάσκαλος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2008, όταν η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών και ο Ράμπολντ 49. Το θύμα αυτοκτόνησε περίπου τρία χρόνια αργότερα καθώς έβλεπε πως η υπόθεση «θαβόταν» στο δικαστικό σύστημα.

«Νομίζω ότι η ποινή αυτή είναι απλά ένα αστείο, μια παρωδία», δήλωσε η μητέρα του θύματος. «Οι πολίτες θα χάσουν την πίστη τους στο σύστημα δικαιοσύνης. Ξέρω ότι εγώ την έχω χάσει».

πηγή: protothema.gr

Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.