Home » , » ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΤΟ 90% ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΤΟ 90% ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ


ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΤΟ 90% ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Γυναίκα Δικαστής της Βαρκελώνης δηλώνει: "Πολλές από αυτές τις κατηγορίες για εγκληματικές πράξεις, είναι ΨΕΥΔΕΙΣ από τις γυναίκες, μόνο και μόνο για να αποκτήσουν πλεονεκτική  θέση σε διαζύγια ή για να επιτύχουν οικονομικά οφέλη και σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούν και τα παιδιά τους σε αυτές τις διαδικασίες..."



Μια Εθνική Τραγωδία εξελίσσεται λόγω της ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ μεταξύ γυναικών και ανδρών.


Με Νόμο για την Ενδοοικογενειακή Βία, που έκανε η τότε Σοσιαλιστική κυβέρνηση του Jose Luis Zapatero, για να προστατεύσει τα δικαιώματα των γυναικών στην Ισπανία, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΠΑΡΑΦΟΡΑ και ΑΣΥΣΤΟΛΑ τα δικαιώματα των ανδρών-συζύγων-πατέρων.
Με αυτόν τον Νόμο, η γυναίκα μπορεί μόνο με ένα τηλεφώνημα στην Αστυνομία να κατηγορήσει τον άνδρα-σύζυγο-πατέρα για ενδοοικογενειακή βία, ο οποίος αυτομάτως θεωρείται ΕΝΟΧΟΣ και πρέπει έπειτα να αποδείξει την ΑΘΩΟΤΗΤΑ του. Η Αστυνομία δεν κάνει ερωτήσεις και έρευνες για τον αν ισχύουν οι καταγγελόμενες κατηγορίες εναντίον του και ο άνδρας πάει κατευθείαν στην φυλακή.

Τα Δικαστήρια της Ισπανίας δέχονται κατά 90% Ψεύτικες κατηγορίες (μηνύσεις) από γυναίκες κατά των ανδρών - συζύγων τους. 

Κατά μέσο όρο κάθε μέρα στην Ισπανία, 400 τουλάχιστον γυναίκες πηγαίνουν στα Δικαστήρια....και παρουσιάζουν 400 κατηγορίες (μηνύσεις) κατά των ανδρών. Το 2008 έγιναν - 142.125 - μυνήσεις κατά ανδρών.

Σε Ευρωπαϊκές χώρες σαν την Ισπανία, υπάρχουν βέβαια και οι ανάλογες Οργανώσεις, Σύλλογοι μέχρι και Πολιτικά Κόμματα που δημιουργήθηκαν και αντιδρούν σε αυτό και διαδηλώνουν κατά χιλιάδες γι' αυτόν τον σκοπό.....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ !!!

Εμείς ΕΔΩ τι κάνουμε γι' αυτό ???

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλαβουμε... 
"ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ"


"False Accusations in Spain"



Share this article :

Post a Comment

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.